Intensiv fransk samtale (B1.2)

kr.2.170,00

Intensiv fransk samtale
Samtalen er i fokus på dette hold. Du taler forholdsvis ubesværet fransk og kan uden store problemer læse en avisartikel om et givent emne – og referere, analysere på fransk. Du har et dækkende ordforråd, men vil gerne blive bedre til at nuancere dit sprog og få mere styr på de sproglige strukturer. Og måske stramme udtalen op.

Det kan være svært at følge med, når man ser et fransk nyhedsindslag eller en debat. Vi vil på dette kursus oparbejde og styrke evnen til at forstå det talte sprog. Samtidig vil vi udvide og finpudse ordforrådet yderligere gennem læsning og samtale.

Med hensyn til selve sprogstrukturerne kender du overordnet det franske verbalsystem og dets finurligheder og kan nogenlunde jonglere mellem passé composé og imparfait. Vi vil arbejde med ”le subjonctif” og betingelsessætninger. Andre sproglige strukturer kan få brug for at blive frisket op. Der vil være hjemmearbejde, hvor du arbejder med diverse øvelser. Desuden indgår en skræddersyet oversættelse af en mindre tekst fra dansk til fransk som en værdsat disciplin. Vi retter i timerne.

En vigtig komponent i timerne er, at du får viden om og indblik i Frankrig og i mindre grad andre frankofone lande: Historie, samfund, politik, omgangsformer, selvforståelse, sociale koder…

Vi beslutter på holdet, hvilke tekster I ønsker at læse. Timerne krydres med et aktuelt nyhedsindslag eller en sang (artikel, video) fra den fransktalende verden.
Der er rig mulighed for at holde små oplæg, diskutere, sammenligne med danske forhold – alt sammen på fransk naturligvis.

Dette er et kursus med en stejl læringskurve.

Undervisningen foregår i en tryg, uhøjtidelig og samtidig stærk, faglig atmosfære, og der serveres friskbrygget økologisk kaffe eller te.

Har du spørgsmål? Så ring på 61 600 602 eller skriv til ullagjedde@gmail.com

Køb nu Læs mere