Intensiv fransk samtale (B2)

kr.2.170,00

Fokus i timerne er samtalen. Du taler ret ubesværet fransk og kan læse en avisartikel om et givent emne – og referere, analysere på fransk. Du har et godt og dækkende ordforråd, men bakser nogle gange lidt med fx konjunktiv og vil gerne blive endnu bedre til at nuancere dit sprog.

På dette kursus arbejder vi målrettet med at udvide og finpudse ordforrådet yderligere, arbejde med mere komplekse konstruktioner og de nuancer i sproget, der ofte gør forskellen. Da der maks. er 6 kursister på holdet, får du masser af taletid.

Med hensyn til selve sprogstrukturerne kender du det franske verbalsystem og dets finurligheder og jonglerer stort set gnidningsfrit mellem passé composé og imparfait. Du kender principperne for betingelsessætninger (si tu viens, je serai heureux/se), men sproglige strukturer har af og til brug for at blive frisket op og anvendt i samtale.
En skræddersyet oversættelse af en mindre tekst fra dansk til fransk indgår som en værdsat disciplin. Vi retter i timerne.

En vigtig komponent i timerne er, at du får viden om og indblik i det franske samfund: Historie, samfund, politik, omgangsformer, selvforståelse, sociale koder…

Vi beslutter på holdet, hvilke tekster I ønsker at læse. Timerne krydres med et aktuelt nyhedsindslag eller en sang (artikel, video) fra den fransktalende verden. Desuden indgår oversættelse af en mindre tekst fra dansk til fransk som en værdsat disciplin. Vi retter i timern
Der er rig mulighed for at holde små oplæg, diskutere, sammenligne med danske forhold – altsammen på fransk naturligvis.
Dette er et kursus med en stejl læringskurve.

Undervisningen foregår i en tryg, uhøjtidelig og samtidig stærkt faglig atmosfære, og der serveres friskbrygget økologisk kaffe eller te.

Skal du på studieophold i Frankrig? Fransk på Frederiksberg giver 25% rabat til unge under 25 år.

Har du spørgsmål? Så ring på 61 600 602 eller skriv til ullagjedde@gmail.com

Materiale/læsebøger:

Grammaire progressive du français B1/B2 (Avancé). Du kan købe bogen i Den Franske Bogcafé, www.denfranskebogcafe.dk. Desuden udleveres materiale på holdet.
Sig, at du skal gå til fransk på Fransk på Frederiksberg og få 5 % rabat på bøgerne.

Køb nu Læs mere