Intensiv fransk samtale (B2)

kr.3.960,00

Fokus i timerne er samtalen. Du taler godt fransk og kan uden problemer læse en avisartikel om et givent emne – og referere, analysere på fransk.
På dette kursus arbejder vi målrettet med at udvide og finpudse ordforrådet yderligere, arbejde med mere komplekse konstruktioner og de nuancer i sproget, der ofte gør forskellen. Indimellem opfrisker vi også god, gammeldags grammatik, som er røget i glemmebogen.
Vi beslutter på holdet, hvilke tekster I ønsker at læse. Timerne krydres med et aktuelt nyhedsindslag eller en sang (artikel, video) fra den fransktalende verden. Hver uge tager vi et grammatisk emne op. Desuden er der oversættelse af en mindre tekst fra dansk til fransk, som vi retter i klassen.
Der er rig mulighed for at holde små oplæg, diskutere, sammenligne med danske forhold – altsammen på fransk naturligvis.
Dette er et kursus med en stejl læringskurve. Undervisningen foregår i en tryg, uhøjtidelig og samtidig stærkt faglig atmosfære, og der serveres friskbrygget økologisk kaffe eller te.

BEMÆRK: Dette er et kursus med max 6 kursister.
Fransk på Frederiksberg giver 25% rabat til unge under 25 år.
Det er muligt at splitte regningen op i to rater.Kursustilmelding er bindende for hele kurset

Har du spørgsmål? Så ring på 61 600 602 eller skriv til ullagjedde@gmail.com

Materiale/læsebøger:

Grammaire progressive du français B1/B2 (Avancé). Du kan købe bogen i Den Franske Bogcafé, www.denfranskebogcafe.dk. Desuden udleveres materiale på holdet.
Sig, at du skal gå til fransk på Fransk på Frederiksberg og få 5 % rabat på bøgerne.

Køb nu Læs mere